tiistai 3. marraskuuta 2015

10 vastausta

Nyysin tämän haasteen These Are the Days -blogin Piritalta. Enhän mä kato vielä oikeita haasteita keneltäkään saa, niin Piritan yleiseen jakoon heittämänä tämä vaikutti tekemisen arvoiselta. Kaikki gallupit ja muut on kivoja ja tottakai tykkään kertoa itsestäni.


1. Kumpi teillä valittaa useammin ja mistä? 

Minä, turha edes yrittää väittää muuta. Välillä tulee päiviä, jolloin tuntuu etten muuta teekään kuin valita! Ainakin jos Mieheltä kysytään :D Ja yleensä tietysti valitan ihan naurettavan pienistä asioista.

2. Ihanin piirre lapsessasi/lapsissasi?

Se on koko pakkaus niin ihana! Justiinsa tuossa yksi yö itkettiin yhdessä, kun Pätkis heräsi johonkin pahaan uneen ja nappasin pikkuisen syliin rauhoittumaan. Pätkis itki sitä unta tai mitä itkikään ja minä itkin kun toinen itki ja sitten kun se nukahti, itkin sitä miten ihana se oli siinä sylissä niin pienenä. Voi elämä, se on vaan niin ihana. Kaikki, koko lapsi. Ihanan iloinen ja aurinkoinen tapaus ja tosi sosiaalinen.

3. Mitä tekisit, jos saisit 100 000e? 

Hihkuisin onnesta ja sitten pysähdyttäisiin Miehen kanssa miettimään. Ensin tietty pienet autolaina ja opintolaina pois. Sitten varmaan olisi ajankohtaista auton vaihto, koska Miehen työmatkat lyhenivät hirvittävästi työpaikan vaihdon myötä eikä dieselille ole enää tarvetta. Muuttokärpänen kutkuttelee meikäläistä (ollaanhan me jo hei melkein vuosi tässä asuttukin!), mutta ehkä se loppuraha vielä toistaiseksi sijoitettaisiin säästöön. Tai sitten ostettaisiin tontti muhimaan!

4. Missä näet itsesi vuoden päästä? Entä 10 vuoden päästä?

Vuoden päästä olen töissä, mikäli olen malttanut kotoa lähteä. Parasta olisi tehdä vajaata viikkoa, jotta voisin olla edelleen paljon Pätkiksen kanssa. Kymmenen vuoden päästä meillä on oma talo omalla tontilla, joko itse rakennettu (/rakennutettu) tai vanha ja hurmaava maatalo-tyyppinen unelma. Pätkis on ehkä isosisko ja herranjestas, koululainen! Auttelisin sitä matikantehtävissä ja kokkailisin herkullisia kotiruokia. Olisin hyvässä kunnossa ja kaikin puolin tyytyväinen elämääni.

5. Paras lomamuistosi?

Kuukausi Kanarialla kaverin perheen kanssa 15-vuotiaana. Siellä tuli pelleiltyä oikein urakalla ja katseltua komeita miehiä. Myös matka Skotlantiin perheeni kanssa oli mahtava. Minibussireissu Skotlannin ja Englannin rajalla oli unohtumaton, kuten myös tolkuttoman hauska vanha skottioppaamme! Tykkään enemmän kulttuurilomista kuin rantalomista ja Skotlantiin haluaisin ehdottomasti uudestaan.

6. Paras muistosi ystäviesi kanssa? 

Kaikki tavalliset leffaillatkin on ollut tosi kivoja, varsinkin kauhuleffoihin keskittyneet kun porukalla ollaan käperrytty sohville ja nojatuoleille peittojen ja tyynyjen turvaan. Erityisesti yksi kauhuleffa on jäänyt mieleeni, taisi olla The Woman in Black, jossa pääosassa on Daniel Radcliffe, eli Harry Potter. Leffasta tuli kummasti suoranaista komediaa kun hardcode-potterfaneina nimesimme hahmot uudelleen Potterien mukaan. Parasta oli tietysti myös ylppärit ja ylppäreiden jatkot. Ja abiristeily, huhhuh.

7. Mikä oli pienenä haaveammattisi?

Sirkuspelle, kirjailija, poliisi, näyttelijä.. Mikään noista tuskin toteutuu, mutta en mene vannomaan kun en vieläkään tiedä mitä haluan tehdä isona.

8. Romanttisinta mitä mies on sinulle tehnyt?

Pienet huomionosoitukset, mä tykkään niistä. Ei tarvitse olla mitään Grand Gesture- meininkiä. Kosintakin oli ehkä enemmän koominen kuin romanttinen, kun koira tuli meidän väliin pusuttelemaan molempia. :D

9. Mitä tekisit vapaaviikonloppuna?

Mun viikonloput on aina vapaata. Toki, jos ei tarttis Pätkiksen takia herätä puoli seitsemältä (tai puoli kuudelta, kuten tänään!!), niin heräisin puoli kahdeltatoista. Ja söisin jonkun herkkusmoothien ja sen päälle käpertyisin sohvalle katsomaan hömppäkomediaa.

10. Paras piirteesi äitinä? 

Tää oli oikeesti vaikein, oon tosi huono kehumaan itseeni tosissaan. Ainakin mä rakastan Pätkistä niin että oksat pois. Tekisin mitä vaan sen puolesta, mutta toivon ettei musta tule ylisuojelevaa pumpulissakasvattajaa. Uskoisin myös olevani semmoinen sopivan salliva, ymmärtäväinen, mutta kuitenkin myös kasvattaja enkä kaveri. Nythän me ollaan vielä bestiksiä, mutta noin niinkuin muutaman vuoden päähän katseltuna.

Jee, eka blogihaaste! :D Jätän tän myös tähän vain lojumaan, saa tehdä ja saa jättää tekemättä.


Tänään vihdoista viimein mun toissa sunnuntaina tilaamani matto oli lähtenyt matkaan! Odotan sitä siis huomenna saapuvaksi, koska jos se vielä viipyy niin saatan hermostua. Ei vaiskaan. Ainiin, pakko imuroida ja pestä lattia ennen kuin se matto tulee!

1 kommentti :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...